Terug naar site

Minicursus Mijn Succesjaar

hoe je persoonlijke doelen echt haalt

Het leven is dromen, durven en doen. Het is vallen, weer opstaan en verder komen. Succes en vooruitgang komen je niet vanzelf aanwaaien, daar moet je aan werken. Het goede nieuws is dat je elke dag van het jaar met een nieuw voornemen en een schone lei kunt beginnen.

Hoe breng je goede voornemens in de praktijk? En hoe pak je de draad weer op na een tegenslag? Hiervoor heeft Lichtvoetig Leven een inspirerende, praktische minicursus ontwikkeld – Mijn Succesjaar.

broken image

De minicursus is geheel vernieuwd en nu gevat in een handzaam e-boekje. Elk van de 10 hoofdstukjes bevat een psychologisch inzicht én een praktische stap die je meteen kunt zetten. Het helpt je direct om je focus en motivatie te verbeteren en vast te houden!

De afgelopen jaren heeft deze minicursus veel mensen geholpen om uit een impasse te komen en weer energie en focus te krijgen. Daarbij gebruiken we de beste tips en tools die in de mental coaching voorhanden zijn en die echt werken. Het resultaat is dat je je persoonlijke doelen makkelijker haalt en lichter en veerkrachtiger door het leven gaat.

Mijn Succesjaar is GRATIS en kan hier worden gedownload. Na het bevestigen van je aanmelding ontvang je een e-mail met het e-boekje in zowel pdf als ePUB.

Inspirerend en praktisch

 

"Dit is een geweldig inspirerende en praktische e-cursus. Het heeft mij geholpen om mijn doelen concreet te maken en er op een ontspannen manier aan te werken. Ik kan het iedereen aanbevelen!"

- Mieke

 

Superhandige tips

 

"Superhandige tips, 10 dagen lang. Een stok achter de deur om mijn voornemens niet te laten versloffen, maar er echt werk van de maken. Ik heb er een hoop energie van gekregen."

- Johan