Return to site

E-cursus Mijn Succesjaar

over goede voornemens en persoonlijke doelen

Het leven is dromen, durven en doen. Het is vallen en weer opstaan. Succes en vooruitgang komen je niet vanzelf aanwaaien, daar moet je aan werken. Het goede nieuws is dat je elke dag van het jaar met een nieuw voornemen en een schone lei kunt beginnen.

Hoe breng je goede voornemens in de praktijk? En hoe pak je de draad weer op na een tegenslag? Hiervoor heeft Lichtvoetig Leven een speciale e-cursus ontwikkeld – MijnSuccesJaar.

Het is een serie van 10 e-mails waarvan je er elke twee dagen één ontvangt. Ze bevatten een psychologisch inzicht én een praktische stap die je meteen kunt zetten. Deze cursus helpt je direct om je focus en motivatie te verbeteren en vast te houden!

De afgelopen jaren heeft deze cursus veel mensen geholpen om uit een impasse te komen en weer energie en focus te krijgen. Daarbij gebruiken we de beste tips en tools die in de mental coaching voorhanden zijn en die echt werken. Het resultaat is dat je je persoonlijke doelen makkelijker haalt en lichter en veerkrachtiger door het leven gaat.

MijnSuccesJaar is GRATIS. Je kunt op elk moment instappen. Klinkt dit aantrekkelijk? Meld je dan direct aan!

Heb je de e-cursus liever als handzaam boekje in pdf of ePUB? Dan kun je dat hier aanvragen.

Inspirerend en praktisch

 

"Dit is een geweldig inspirerende en praktische e-cursus. Het heeft mij geholpen om mijn doelen concreet te maken en er op een ontspannen manier aan te werken. Ik kan het iedereen aanbevelen!"

- Mieke

 

Superhandige tips

 

"Superhandige tips, 10 dagen lang. Een stok achter de deur om mijn voornemens niet te laten versloffen, maar er echt werk van de maken. Ik heb er een hoop energie van gekregen."

- Johan

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK